Tapahtuman oletuskuva

Turvallisesti töissä -psykologinen turvallisuus työyhteisössä osa I ja II, hyvinvointijohtamisen webinaarisarja 2024

7.11.2024 13:00

Tämä kaksiosainen webinaari on osa Etelä-Suomen ja Lapin aluehallintoviraston yhteistyössä järjestämää hyvinvointijohtamisen webinaarisarjaa, joka on alkanut keväällä 2024. Syksyn webinaareja on suunniteltu kevään webinaarien palautteiden ja toiveiden pohjalta. Muut webinaarit löydät kootusti alhaalta.  

Tervetuloa mukaan kaksiosaiseen webinaarisarjaan, jossa syvennymme psykologisen turvallisuuden merkitykseen työyhteisössä. Koulutuksessa opit konkreettisia keinoja, joilla voit luoda ja ylläpitää turvallista ja luottamuksellista työilmapiiriä, jossa jokainen uskaltaa tuoda esiin ajatuksensa ja ideansa ja olla oma itsensä ilman pelkoa epäonnistumisesta.

Koulutus tarjoaa runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja, joilla voit tietoisesti parantaa työyhteisösi ilmapiiriä vahvistamalla psykologisen turvallisuuden tunnetta arjen vuorovaikutustilanteissa.

Kun ymmärrät psykologisen turvallisuuden ilmiötä ja sen merkitystä paremmin, voit myös itse vaikuttaa myönteisesti omaan ja muiden hyvinvointiin työpaikalla. Webinaareissa oivallat, miten pienillä teoilla ja muutoksilla voit saada aikaan suuren vaikutuksen niin omaan kuin koko työyhteisön hyvinvointiin.

Kohderyhmä

Webinaari on suunnattu erityisesti rehtoreille ja esihenkilöille perusopetuksessa ja toisella asteella sekä sivistystoimenjohtajille. Koulutus sopii myös varhaiskasvatuksen esihenkilöille ja muille aiheesta kiinnostuneille. 

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat FT, KM Merja Meriläinen, positive psychology practitioner ja KT Marika Piispanen, erityisluokanopettaja.

Muut tiedot

Tilaisuus on maksuton. 

Lisätietoja

Ann-Christin Mitts, ann-christin.mitts@avi.fi, 0295 016 168

Outi Savolainen, outi.savolainen@avi.fi, p. 0295 017 380

Hyvinvointijohtamisen webinaarisarja, syksy 2024

Alla olevat webinaarit toimivat myös erillisinä, joten voit osallistua niihin myös yksittäin. 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Etätapahtuman ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 5.11.2024 16:00

Määrä:


Paikkoja jäljellä

Ilmoittautuminen: 177 kpl jäljellä (/200)

Ajankohta

Alkaa:   7.11.2024 13:00
Päättyy:   21.11.2024 16:00