Tapahtuman oletuskuva

Työyhteisön psykologinen turvallisuus esihenkilötyössä osa I

4.4.2024 13:00

Tämä webinaari on osa Etelä-Suomen ja Lapin aluehallintoviraston yhteistyössä järjestämää hyvinvointijohtamisen webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa on yhteensä kuusi webinaaria, joihin voi osallistua yksittäin. 

Ohjelma

Webinaarissa pysähdytään tunnejohtamisen ja jaksamisen johtamisen kysymysten äärille. Keskiössä ovat työyhteisön hyvinvointia edistävän tunneilmapiirin luomiseen ja psykologisen turvallisuuden tunteen edistämiseen liiittyvän osaamisen laajentaminen. Webinaarisarjassa esihenkilöt saavat mahdollisuuden tarkastella ohjatusti työyhteisön tunneilmapiiriin vaikuttavia keskeisiä osa-alueita ja niiden yhteyttä työyhteisön hyvinvointiin, turvallisuuden tunteeseen, työssä jaksamiseen, työn merkityksellisyyden tunteen kokemiseen ja työhön kiinnittymiseen.

Webinaarisarja tarjoaa esihenkilötyössä toimiville käytännönläheisiä työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat näkemään pintaa syvemmälle, tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään juurisyitä, jotka vaikuttavat negatiivisesti työssä viihtymiseen ja työmotivaatioon. Webinaarisarjassa löydetään työkaluja tukemaan myös esihenkilön oaa työssäjaksamista ja palautumista.

Kohderyhmä

Webinaari on suunnattu erityisesti sivistystoimen johtajille sekä esihenkilöille, erityisesti perusopetuksessa ja lukioissa. Webinaareihin ovat tervetulleita myös muut aiheista kiinnostuneet.  

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat FT, KM Merja Meriläinen, positive psychology practitioner ja KT Marika Piispanen, erityisluokanopettaja.

Muut tiedot

Tilaisuus on maksuton. 

Lisätietoja

Ann-Christin Mitts, ann-christin.mitts@avi.fi, 0295 016 168

Outi Savolainen, outi.savolainen@avi.fi, p. 0295 017 380

Hyvinvointijohtamisen webinaarit

Ilmoittatumiset ja lisätiedot yllä olevista linkeistä (tulossa). 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

4.4.2024 13:00

Päättyy:  

4.4.2024 16:00