Päällekkäistyneet oppimisvaikeudet

26.3.2024 13:00

Päällekkäistyneet oppimisvaikeudet

******************************

Kohderyhmä

Opettajat, eritysisopettajat sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevä moniammatillinen henkilöstö, esim. psykologit, koulukuraattorit ja muut.

Ohjelma

Oppimisen haasteet kuten lukivaikeus, matematiikan oppimisvaikeus ja tarkkaavuushäiriö esiintyvät usein samanaikaisesti. Kasautuessaan nämä ongelmat  aiheuttavat haastavampia oppimisen ja koulusuoriutumisen ongelmia kuin erillisinä esiintyessään. Koulutuksessa pyritään antamaan välineitä näiden oppimisen haasteiden tunnistamiseen ja toisaalta tukikeinojen suunnitteluun. Koulutuksen sisältöjä ovat mm. oppimisvaikeuksien päällekkäisyys ja yhteinen tausta päällekkäisten oppimisvaikeuksien tunnistaminen, arvioinnin lähtökohdat sekä tukikeinojen suunnittelun lähtökohtia.

Kouluttaja

Riikka Heikkilä, PsT, neuropsykologian erikoispsykologi, LUKINO-hankkeen vastaava tutkija, Niilo Mäki Instituutti

Muut tiedot

Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuus järjestetään webinaarina (Teams).

Tilaisuus tallennetaan. Tallenne lähetetään ilmoittautuneille n. 1-7 vuorokauden kuluttua tapahtumasta. Voit ilmoittautua myös vain tallennetta varten.

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Katso myös

“Pelaa fiksusti”- Erityislasten digitaalinen hyvinvointi, 21.3.2024 “Pelaa fiksusti”- Erityislasten digitaalinen hyvinvointi

Oppimisen arviointi ja seuranta lukutaidossa, 4.4.2024 Oppimisen arviointi ja seuranta lukutaidossa

Haastavasti käyttäytyvän lapsen nepsy-piirteiden ymmärtäminen kouluympäristössä ja tukitoimia, 10.4.2024 Haastavasti käyttäytyvän lapsen nepsy-piirteiden ymmärtäminen kouluympäristössä ja tukitoimia

Lisätietoja

Miikka Metsola, miikka.metsola at avi.fi, p. 0295016046

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

26.3.2024 13:00

Päättyy:  

26.3.2024 15:55