Tapahtuman oletuskuva

Neuroesteetön koulu 2024 - Kaikkia kannatteleva oppimisympäristö

10.10.2024 09:00

Frami, auditorio 2

image-asset.jpeg

Reetta Winsten ja Ringa Aarimo

Päivän juontajina toimivat ADHD-podin Reetta Winsten ja Ringa Aarimo, neuroerityisyyden aktivistit ja soihdunkantajat! He lisäävät tietoisuutta ja ymmärrystä neurovähemmistöistä ja -moninaisuudesta omalla tyylillään määrätietoisesti, lempeästi ja inspiroivasti hauskuutta ja itseironiaa unohtamatta.

perttu-eskelinen-mv-1024x1024.jpg

Perttu Eskelinen

nuorisopsykiatrian erikoislääkäri

Pertulla on kokemusta reilun 10 vuoden ajalta psykiatrisesta työstä nuoriso- ja aikuispsykiatrian alueelta. Pertun vahvuuksia ovat työyhteisöohjaaminen (konsultaatiot haastavissa tilanteissa), vuorovaikutukseen ja sen vaikuttavuuteen liittyvät asiat, sekä luonnollisesti erilaiset psykiatriset häiriöt, niiden hoito ja kuntoutus.

Kouluttajana Perttu on perusteellinen, erittäin käytännönläheinen ja mukaansa tempaava. Hänen vahvuuksiaan on sanoittaa vaikeitakin asioita kaikkien saavutettavaksi, kansan kielellä. Hänelle tärkeitä tulokulmia ovat terveydentilan kokonaisvaltainen, holistinen huomiointi sekä lapsen/nuoren identiteettikehitykseen liittyvät ilmiöt.

selfie2024.jpg

Saara Reiman

Saara on konsulttiyritys Kaiaon perustaja. Kaiaon on sitoutunut autismipositiiviseen, vastuulliseen, rakentavaan ja yhdenvertaisuutta edistävään toimintaotteeseen. Yritysvisiona on toimia sillanrakentajana autistien ja neurotyypillisen enemmistön välillä edistämällä autismiymmärrystä ja aistiesteettömyyttä sekä tukemalla asiakkaita neuromonimuotoisuuden kohtaamisessa. Vaikka asiakkaita ovat tavallisesti organisaatiot ja yritykset, autismi- ja aistiymmärryksen edistämisen perimmäinen tavoite on aina todellisten ihmisten elämän helpottaminen ja myönteisen muutoksen aikaansaaminen. 

Laura Raikamo

Kuva ja esittely tulevat myöhemmin

tarjous-avi-neuroesteeton-koulu-raija-kattilakoski.jpg

Raija Kattilakoski

KT, erityisopettaja

Kouluttaja ja oppimisympäristöasiantuntija yrityksessä Tmi Raija Kattilakoski, positiimi.fi. Väitellyt avautuvien oppimistilojen käyttöönotosta ja toimintakulttuurin muutoksesta.

Aida Abdelgayed

Kuva ja esittely tulevat myöhemmin

240529sami17.jpg
Sami Rousu (FM)

Toimii matemaattisten aineiden lehtorina yläkoulussa sekä Suomen Vanhempainliiton kokemusasiantuntijana kohtaamisen merkityksestä turvallisen oppimisympäristön rakentamisessa sekä ADHD:n liittyvissä asioissa. Samilla on käytännönläheinen ja sensitiivinen ote työssään nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi näihin teemoihin liittyen.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Osallistun paikan päällä

Ilmoittautuminen päättyy 30.9.2024 16:00

Määrä:


Osallistun etänä

Ilmoittautuminen päättyy 10.10.2024 09:00

Määrä:


Paikkoja jäljellä

Lähiosallistuminen: 142 kpl jäljellä (/150)
Etäosallistuminen: 603 kpl jäljellä (/800)

Ajankohta

Alkaa:   10.10.2024 09:00
Päättyy:   10.10.2024 16:00

Tapahtumapaikka

Frami, auditorio 2

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet