Tapahtuman oletuskuva

Oppiminen ja opiskeleminen toisella asteella: Riesana oppimisvaikeudet, motivaatio-ongelmat ja oppimaan oppimisen taidot, OSA II

18.4.2024 13:00

Tämä webinaari on osa Etelä-Suomen ja Lapin aluehallintoviraston yhteistyössä järjestämää koulutusta. Koulutukseen kuuluu kaksi osaa, mutta webinaareihin voi osallistua myös yksittäin.

Ohjelma

Miten selvitä opinnoista, kun aivoissa tunteet ovat vallassa ja aivojen toimitusjohtajaa ei vielä ole palkattu! Kahden webinaarin sarja valottaa toisen asteen opiskelijoiden keskeisimpiä haasteita ja auttaa löytämään niihin apua. 

18.4 perehdymme oppimisvaikeuksiin ja oppimaan oppimisen taitoihin.

Oppimisen vaikeudet ja oppimisvaikeudet heikentävät monien opiskelijoiden selviytymistä ja ovat jopa uhkana riittävän ammatillisen tai opillisen pätevyyden saavuttamiselle. Eri syyt oppimisen vaikeuksien taustalla ja erilaiset oppimisvaikeuksien alaryhmät tekevät oppimisessa esiintulevat vaikeudet kuitenkin monimutkaiseksi ja vaikeaksi tarttua ja auttaa.

Koulutuksen tavoitteena on tuoda lisäymmärrystä ja rakennetta näiden moninaisten haasteiden ymmärtämiseen ja siten luoda pohjaa aiempaa tehokkaampaan tukeen ja puuttumiseen.

Kohderyhmä

Webinaarin kohderyhmänä ovat toisen asteen koulutuksen rehtorit, opettajat, erityisopettajat, ohjaus- ja opiskeluhuollon henkilöstö. Webinaareihin ovat tervetulleita myös muut aiheista kiinnostuneet.  

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Heli Isomäki, Neuropsykologian erikoispsykologi, Vaativan erityistason neuropsykologi, Psykologian tohtori, Neuropsykologian työnohjaaja ja kouluttaja.

Muut tiedot

Tilaisuus on maksuton. Webinaarisarjan ensimmäinen osa järjestetään 12.4.24 Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Lisätietoja

Ann-Christin Mitts, ann-christin.mitts@avi.fi, 0295 016 168

Outi Savolainen, outi.savolainen@avi.fi, p. 0295 017 380

 

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Etätapahtuman ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 17.4.2024 16:00

Määrä:


Paikkoja jäljellä

Ilmoittautuminen: 53 kpl jäljellä (/400)

Ajankohta

Alkaa:  

18.4.2024 13:00

Päättyy:  

18.4.2024 15:30