Tapahtuman oletuskuva

Oppiminen ja opiskeleminen toisella asteella: Riesana oppimisvaikeudet, motivaatio-ongelmat ja oppimaan oppimisen taidot, OSA I

12.4.2024 13:00

Tämä webinaari on osa Etelä-Suomen ja Lapin aluehallintoviraston yhteistyössä järjestämää koulutusta. Koulutukseen kuuluu kaksi osaa, mutta webinaareihin voi osallistua myös yksittäin.

Ohjelma

Miten selvitä opinnoista, kun aivoissa tunteet ovat vallassa ja aivojen toimitusjohtajaa ei vielä ole palkattu! Kahden webinaarin sarja valottaa toisen asteen opiskelijoiden keskeisimpiä haasteita ja auttaa löytämään niihin apua. 

12.4 perehdymme tunteiden ja erityisesti motivaation merkitykseen nuoruusiässä.

Motivaatio on voimakkain oppimista ohjaava ja konkreettista ponnistelua ohjaava tunne. Erityisen voimakas sen vaikutus on nuoruusiässä 12-22-vuotiaana. Koulutus antaa aivoperusteisen mallin motivaation ymmärtämiseen ja siihen vaikuttamiseen. Koulutuksen avulla motivaatiovaikeuksien ymmärtäminen helpottuu ja toimivampien vaikuttamiskeinojen valikoima lisääntyy.

Kohderyhmä

Webinaarin kohderyhmänä ovat toisen asteen koulutuksen rehtorit, opettajat, erityisopettajat, ohjaus- ja opiskeluhuollon henkilöstö. Webinaareihin ovat tervetulleita myös muut aiheista kiinnostuneet.  

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Heli Isomäki, Neuropsykologian erikoispsykologi, Vaativan erityistason neuropsykologi, Psykologian tohtori, Neuropsykologian työnohjaaja ja kouluttaja.

Muut tiedot

Tilaisuus on maksuton. Webinaarisarjan toinen osa järjestetään 18.4.24 Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Lisätietoja

Ann-Christin Mitts, ann-christin.mitts@avi.fi, 0295 016 168

Outi Savolainen, outi.savolainen@avi.fi, p. 0295 017 380

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

12.4.2024 13:00

Päättyy:  

12.4.2024 15:30