Erkkaa verkossa: Haastavien tilanteiden kohtaaminen yhdessä nuorten kanssa

30.5.2024 14:00

Erkkaa verkossa -luentosarja tarjoaa luentoja kaikille erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa toimiville ja asiasta kiinnostuneille. Luennot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Lähetysten kuvaukset ja taltiointi toteutetaan opiskelijatyönä osana Ammattiopisto Luovin media-alan opetusta.

Erkkaa verkossa -streamit toteutetaan yhteistyössä Ammattiopisto Luovin kanssa.

Seuraava luento: Haastavien tilanteiden kohtaaminen yhdessä nuorten kanssa

Millaista on haastava käytös? Mitä näkyvän käyttäytymisen takaa voi löytyä? Miten tilanteita voidaan purkaa ja myös ennaltaehkäistä niin, että yhteinen arki olisi mahdollisimman sujuvaa? Mikä vaikutus on aikuisen omilla tunnetaidoilla sekä kyvyllä kohdata nuoria?

Tällä käytännönläheisellä luennolla aihetta käydään läpi sekä teoriapohjaista tietoa sekä käytännössä toimivaksi todettuja toimintatapoja yhdistäen.

Luennoitsijoina toimivat Aseman Lapset ry:n työntekijät Minttu Oinonen ja Eliisa Ahlstedt. Minttu tekee tunnetaitojen ja mielenhyvinvoinnin tukemiseen liittyvää työtä eri-ikäisten nuorten ja vanhempien kanssa. Eliisa on pitkän linjan kohtaavan työn ammattilainen ja työskentelee järjestössä Löytävän nuorisotyön ja Walkers-bussin toimintavastaavana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu luennolle täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake, jonka jälkeen saat sähköpostiisi luentolinkin. Saman linkin kautta voit katsoa luennon myös tallenteena jälkikäteen.

Lisätietoja

Linda Mård
opetustoimen ylitarkastaja
linda.mard@avi.fi
0295 018 827

Ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut:

Marjo Vilppola
koulutuskoordinaattori
marjo.vilppola@luovi.fi
040 319 3062

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   30.5.2024 14:00
Päättyy:   30.5.2024 15:30