Tapahtuman oletuskuva

Vuoro – Arviointivuorovaikutuksen koulutus

18.12.2023 00:00

Tapahtuman kuvaus: 

Vuoro on arviointivuorovaikutuksen koulutus peruskoulun ja lukion opettajille. Koulutukseen osallistutaan oman työpaikan kollegoiden kanssa pienessä ryhmässä.

Koulutuksen kolme teemaa ovat tutkitusti tärkeitä oppimisen kannalta. Teemat ovat 1) myönteinen ilmapiiri, 2) palaute ja 3) dialogisuus. Jokaisesta teemasta on alustamassa aiheen huippuasiantuntija. Koulutukseen kuuluu alustustapaamisen lisäksi oman opetuksen videointia ja videoista keskustelua oman ryhmän kanssa teemojen näkökulmista. Samalla annetaan ja saadaan positiivista palautetta omasta ja toisten työstä.

Kouluttajina toimivat FT, yliopistonopettaja Laura Ketonen, FT, yliopistonlehtori Sami Lehesvuori ja FT, Tutkijatohtori Sanni Pöysä.

Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Tapahtumista tehdään tallenteet, joten osallistuminen on mahdollista, vaikka jokin yhteisten tapaamisten ajoista ei ryhmälle sopisikaan. Koulutuksen laajuus on 2 op.

Tapahtuman tavoite ja kohderyhmä: 

Peruskoulun ja lukion opettajat. Myös muiden opettajaryhmien osallistuminen on mahdollista.

Ohjelma: 

Koulutus sisältää kuusi 1,5 tunnin tapaamista 3-5 hengen ryhmissä. Ryhmä kokoontuu samaan tilaan, mutta koulutus on etämuotoinen. Kolme tapaamista on kaikille ryhmille yhtä aikaa: 2.11., 18.1., ja 11.4. klo 14:15-15:45. Kolmen muun tapaamisen ajankohdat ryhmä voi sopia keskenään joulukuun, helmikuun ja huhti-toukokuun aikana.

Muut tiedot: 

Työskentely ja materiaalit ovat Peda.net-alustalla.

Vastuuhenkilö(t) ja järjestäjä(t): 

Ilmoittautumiset: Simo Marttinen (etunimi.sukunimi@avi.fi)

Lisätietoja koulutuksesta:

Laura Ketonen, laura.k.ketonen@jyu.fi, +358406523265

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:   18.12.2023 00:00
Päättyy:   9.5.2024 15:00