Tapahtuman oletuskuva

Mä en jaksa oppia! Hyvinvointi oppimisen mahdollistajana, Helsinki

14.11.2024 08:30

Senaattikiinteistöjen auditorio, 1 krs.

Ohjelma

Oppimisesta puhutaan usein teknisessä mielessä. Puhutaan oppimaan oppimisen taidoista, opiskelutekniikoista ja oppimisen taitopuutteista eli oppimisvaikeuksista. Oppiminen on kuitenkin vahvasti sidoksissa myös hyvinvointiin ja tunteisiin. 

Ehkä tutuin oppimiseen vaikuttava tunne on motivaatio. Halu ja into ja ilo oppia ennustaa oppimistuloksia hyvinkin suuresti. Myös minäpystyvyyden merkitys on kiistaton: se, miten yksilö uskoo oppivansa, ennustaa tuloksia voimakkaasti. Viime aikoina keskustelua on herättänyt mielialan ja erityisesti ahdistuneisuuden vaikutus oppimiseen. Oppimiseen tarvitaan psyykkistä energiaa, jota masentuneella ei ole ja joka ahdistuneella on sidottu pelkoon.

Koulutus tarjoaa aivojen toimintaan perustuvan näkökulman näiden keskeisten hyvinvointitekijöiden rooliin oppimisessa. Se muistuttaa hyvinvoinnin tärkeydestä pedagogisten ratkaisujen rinnalla. 

Kouluttajana toimii Heli Isomäki, Terveystalon asiantuntija, neuropsykologian erikoispsykologi, vaativan erityistason neuropsykologi (VET), Psykologian tohtori, Neuropsykologian kouluttaja ja työnohjaaja (TOHJ).

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu lasten- ja nuorten parissa toimiville kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Muut tiedot

Tilaisuus on maksuton. Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluista sekä muista mahdollisista kustannuksista. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Ohjelma alkaa kahvitarjoilulla klo 8.30. Koulutus on klo 9.00-15.00. Lounas on omakustanteinen.

Lisätietoja

Ann-Christin Mitts, ann-christin.mitts@avi.fi

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Lähitapahtuman ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 4.11.2024 16:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   14.11.2024 08:30
Päättyy:   14.11.2024 15:00

Tapahtumapaikka

Senaattikiinteistöjen auditorio, 1 krs.

Ratapihantie 9
00520 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet