Oppimista tukevat keinot ja välineet

15.4.2024 14:15

Tämä opettajille suunnattu koulutus on tiivis paketti tietoa ja kokemusta oppimisen strategioista, oppimistekniikoista ja käytännön tukikeinoista, sekä oppijan kohtaamisesta ja myös oppimisvaikeuksista ja niiden ilmenemismuodoista. Kouluttajana toimii Erilaisten oppijoiden liiton erityisasiantuntija. Lopussa mahdollisuus keskustelulle. 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti esi- ja perusopetuksen sekä yleissivistävän ja ammatillisen toisen asteen opetushenkilöstölle, kuten luokanopettajille, aineenopettajille, opinto-ohjaajille, koulunkäyntiavustajille sekä muille oppimistekniikoiden parissa työskenteleville.

 

Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään tilaisuuteen oma linkki. Jos se ei ole sähköpostissasi hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua, tarkistathan roskapostikansiosi. Webinaari toteutetaan Teams-ympäristössä. Tulethan linjoille muutaman minuutin etuajassa. Jos et näe tai kuule, niin kokeile poistua tilaisuudesta ja liittyä siihen uudestaan.

 

Muut tiedot

Tilaisuus on maksuton. Webinaarin tallennelinkki sekä materiaalit lähetetään osallistujille. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan webinaarin jälkeen.

 

Lisätietoja

opetustoimen ylitarkastaja Johanna Albert, etunimi.sukunimi@avi.fi, p. 029 501 6889

Ajankohta

Alkaa:  

15.4.2024 14:15

Päättyy:  

15.4.2024 16:15